חומרים:
• חבילה קמח תופח
• 2 קופסאות לבן
• 3 כפיות סוכר
• 2 ביצים
• חבילה סוכר וניל
• שמן לטיגון
הוראות הכנה:
• מערבבים את כל החומרים לעיסה חלקה
• מחממים את השמן לחום בינוני (כך שהסופגניות ייעשו - ולא ישרפו)
• נוטפים את הבצק לתוך השמן בעזרת שתי כפות - האחת אוספת בצק, והשניה מפרידה אותו מהכף הראשונה
• מטגנים עד להשחמת צד אחד, והופכים בתוך השמן
• לאחר סיום ההשחמה מוציאים לנייר סופג או מסננת
• ממלאים במילוי ריבה / ריבת חלב / שוקולד למריחה
• בעזרת מסננת מפזרים אבקת סוכר מעל
חג חנוכה שמח,
ובתיאבון!
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.